Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de azúcar
- 200 g de chocolate amargo, min. 50 % cacao, en trozos
- 100 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 4 yemas de huevo
- 4 claras de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de jitomate
40min
Salsa de 4 quesos
20min
Sorbete de fruta congelada
10min
Mousse de chocolate blanco y fresas
2 Std. 10 Min
Risotto con parmesano
30 min
Salsa de vainilla
15min
Espuma de frutos rojos
10min
Mousse de chocolate
1 godz.
Risotto alla milanese
30 min
Marquesa de chocolate
2h 40min
Mousse de chocolate
30 min
Natilla
2 godz. 30 min