Pappa di zucca e lenticchie

Pappa di zucca e lenticchie

3.2 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porzione

Składniki

  • 600 g di acqua
  • 60 g di lenticchie decorticate secche, precedentemente ammollate in acqua per 8 ore
  • 100 g di polpa di zucca a pezzi
  • 10 g olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14.7 g
Kalorie 1289 kJ / 308 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 8.3 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...