Pappa di zucca e finocchi con tacchino

Pappa di zucca e finocchi con tacchino

4.6 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porzione

Składniki

  • 60 g di patata pelata e a pezzi ( 3 cm)
  • 30 g di bulbo di finocchio a pezzi ( 3 cm)
  • 70 g di zucca a pezzi ( 3 cm)
  • 50 g di fesa di tacchino a pezzi ( 2 cm)
  • 250 g di acqua
  • 2 cucchiaini di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 54.6 mg
Białko 14.7 g
Kalorie 881.8 kJ / 210.8 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 17.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...