Urządzenia i Akcesoria
Andebryst med appelsin-ingefærsauce, kartoffelmos og grønne bønner
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portioner
Składniki
-
skalotteløg skåret i halve40 g
-
fed hvidløg1
-
ingefær skrællet og skåret i tynde skiver (2 mm)20 g
-
60 g appelsinmarmelade, plus 1 spsk citronsaftseville-orangemarmelade60 g
-
timian, frisk blade1 knivspids
-
olivenolie20 g
-
20 g sherryeddikebalsamico20 g
-
portvin50 g
-
vand550 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, friskkværnet efter smag½ tsk
-
andebryst uden skind og ben (ca. 150-200 g hver) (se tip)2
-
kartofler, melede skrællet og skåret i små stykker (1 cm)350 g
-
sød paprika½ tsk
-
smør30 g
-
mælk120 g
-
grønne bønner, friske skåret i mindre stykker (2 cm), hvis nødvendigt120 - 150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3136 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min.
Kødboller med tomatsauce
45 min.
Piri Piri kylling med salat
Nu există evaluări
Provencalsk kylling
Nu există evaluări
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min.
Steak au Poivre (peberbøf)
Nu există evaluări
Oksekødskofta med feta
Nu există evaluări
Kaloriefattig lasagne
Nu există evaluări
Bahn mi med kylling
Nu există evaluări
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nu există evaluări
Chiang Mai nudler
25 min.
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Nu există evaluări