Fenyklová focaccia
TM5 TM6

Fenyklová focaccia

(Brak ocen)

Składniki

  • 200 gramů pšenice špaldy, zrn
  • 2 čajové lžičky fenyklových semínek
  • 260 gramů hladké špaldové mouky, plus navíc na pomoučnění pracovní plochy
  • ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
  • 240 gramů vody
  • 1 čajová lžička třtinového cukru
  • 10 gramů soli
  • 30 gramů olivového oleje, plus navíc na pokapání
  • 60 gramů cherry rajčat, na čtvrtky
  • 100 gramů fenyklu, na tenké plátky (2 mm)
  • 2 větvičky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1544 kJ / 369 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy