Urządzenia i Akcesoria
Langos
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 Stück
Składniki
-
Knoblauchzehen halbiert2 - 3
-
Öl etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Salz1 TL
-
Wasser25 g
-
Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
frische Germ20 g
-
Milch300 g
-
500 - 700 g FrittierölButterschmalz500 - 700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
1517 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles in Butter - Wien
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.
Churros
1hod. 15min.
Corn Dogs
35min.
Langos klassisch
1hod. 30min.
Churros
45min.
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min.
Grammelpogatscherl
1hod. 10min.
Palatschinken
45min.
Bunte Donuts
2hod. 40min.
Käse-Hotdogs mit Sesam
1hod. 40min.
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1hod. 30min.
Frittierte Hühnernuggets
30min.