Urządzenia i Akcesoria
Langos
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 Stück
Składniki
-
Knoblauchzehen halbiert2 - 3
-
Öl etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Salz1 TL
-
Wasser25 g
-
Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
frische Germ20 g
-
Milch300 g
-
500 - 700 g FrittierölButterschmalz500 - 700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
1517 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles in Butter - Wien
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Salzburger Nockerl
30 min
Pikantwurst
14 godz. 10 min
Langos klassisch
1 godz. 30 min
Grammelpogatscherl
1 godz. 10 min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 godz. 10 min
Eisweintascherl
1 godz. 20 min
Frittierte Hühnernuggets
30 min
Almbutter
40 min
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45 min