![Zimt-Karamell-Sirup Zimt-Karamell-Sirup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/218B93C0-D187-46C9-B174-F67604FC9E93/Derivates/b8ebd697-5392-4a58-a2b3-b81952520692.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Zucker
- 20 g Ahornsirup
- 200 g Wasser
- 1 Msp. Salz
- 2 Zimtstangen
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 4588 kJ / 1095 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 270 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Salz-Karamell-Toffees
1h 45min
Zuckersirup - Läuterzucker
20min
Weißer Glühweinsirup
8 Std. 45 Min
Erdnuss-Fudge
2h
Kokosnuss-Fudge
4 Std. 25 Min
Karamell-Likör
1h 30 min
Keks-Aufstrich 'Spekulatius Style'
15min
Salzkaramell-Fudge mit weißer Schokolade
2h 30 min
Salzkaramell-Aufstrich
1 godz. 25 min
Franzbrötchen-Aufstrich
3klst
Chai-Latte-Pulver
5 Min
Kaffeesirup
50 Min