Urządzenia i Akcesoria
Zimt-Karamell-Sirup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zucker250 g
-
Ahornsirup20 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 Msp.
-
Zimtstangen2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
0 g
Kalorie
4588 kJ /
1095 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
270 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanille-Sirup
50 min
Salz-Karamell-Toffees
1 godz. 45 min
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Kaffeezucker
5 min
Keks-Aufstrich "Spekulatius Style"
15 min
Chai-Sirup
12 godz.
Eistee-Sirup
30 min
Zaubersauce für Eis
10 min
Chai-Karamell-Sirup
2 godz.
Butterscotch-Karamellsauce
15 min
Kaffeesirup
50 min
Salzkaramell-Aufstrich
1 godz. 25 min