Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 5 克 料酒
- 180 克 猪里脊肉 ,切0.5×6厘米丝
- 40 克 油
- 1 片 姜 ,切丝
- 250 克 鸡毛菜 ,洗净沥干
- ½ 茶匙 生抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 34.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1332 mg