Urządzenia i Akcesoria
鸡毛菜肉丝浇头
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒5 克
-
猪里脊肉 切0.5×6厘米丝180 克
-
油40 克
-
姜 切丝1 片
-
鸡毛菜 洗净沥干250 克
-
生抽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1332 mg
Białko
22 g
Kalorie
1778 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起吃面吧
11 Przepisów
Chiny
Chiny