鸡毛菜肉丝浇头

鸡毛菜肉丝浇头

4.7 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    5 克
  • 猪里脊肉 切0.5×6厘米丝
    180 克
  • 40 克
  • 切丝
    1 片
  • 鸡毛菜 洗净沥干
    250 克
  • 生抽
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1332 mg
Białko 22 g
Kalorie 1778 kJ / 425 kcal
Tłuszcz 34.8 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...