Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 水
- 2 朵 新鲜香菇 ,切片
- 40 克 红萝卜 ,切丝
- ½ 支 西芹 ,切丝
- 1 茶匙 黄姜粉
- 300 克 豆干 (约2个),捏碎
- 2 汤匙 三宝粉 (参考贴士)
- 1 汤匙 日式酱油
- 1 小撮 岩盐 ,适量调味
- 2 汤匙 冷压芝麻油
- 10 片 生菜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g