Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水
- 300 克 短糙米 ,浸泡隔夜 (约480克浸泡糙米)
- 5 片 新鲜姜
- 5 片 新鲜南姜
- ⅘ 茶匙 岩盐
- 2 汤匙 甜菜根汁 (参考贴士)
- 2 汤匙 红萝卜汁 (参考贴士)
- 2 汤匙 菠菜汁 (参考贴士)
- 3 汤匙 橄榄油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2 g