Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ovocný moučník
- 600 gramů jahod, napůl
- 300 gramů různého bobulového ovoce, čerstvého (např. borůvek, ostružin atd.)
- 250 gramů malin
- 380 gramů hnědého cukru, světlého
- 10 - 15 plátků bílého chleba, toastového, bez kůrky, na čtverečky a trojúhelníky (cca 400 gramů)
Chantilly krém
- 400 gramů smetany ke šlehání, 40 % tuku, chlazené
- 5 - 8 kapek citrónové šťávy, dle chuti
- 1 polévková lžíce moučkového cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2150.4 kJ / 512 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 77 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Podmáslové brownies s karamelovým krémem a lískovými ořechy
2h
Citrónový koláč s limoncellem
1h 15min
Pohankovo-oříškový koláč s brusinkovým džemem (bez lepku)
2h 30min
Velikonoční bezé koláč
2h
Dvě pečené ryby s masala kořením
1h 15min
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 Min
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1h 10min
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Brak ocen
Mandlovo-vanilkový dort
2h
Britské křížové bochánky
3 godz. 50 min
Čokoládový marquise
2 Std. 10 Min
Ovocné košíčky s krémem
4u.