Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
黄油柠檬汁
- 1 个 小洋葱 ,去皮切块
- 50 克 柠檬汁
- 80 克 白葡萄酒
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 225 克 黄油
三文鱼和芦笋
- 500 克 水
- 180 克 新鲜三文鱼块 ,洗净,切块
- 3 条 芦笋 ,去皮洗净、切段
装盘
- 青柠 ,切片,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 8762.2 kJ / 2094.2 kcal
- Białko
- 40.6 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 206.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 121.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 305.7 mg