三文鱼佐黄油柠檬汁、芦笋
TM6 TM5

三文鱼佐黄油柠檬汁、芦笋

5.0 (1 ocena)

Składniki

黄油柠檬汁

  • 1 个 小洋葱 ,去皮切块
  • 50 克 柠檬汁
  • 80 克 白葡萄酒
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 黑胡椒粉
  • 225 克 黄油

三文鱼和芦笋

  • 500 克 水
  • 180 克 新鲜三文鱼块 ,洗净,切块
  • 3 条 芦笋 ,去皮洗净、切段

装盘

  • 青柠 ,切片,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
8762.2 kJ / 2094.2 kcal
Białko
40.6 g
Węglowodany
12.4 g
Tłuszcz
206.8 g
Tłuszcz nasycony
121.2 g
Błonnik
2 g
Sód
305.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy