Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 个 蒜瓣
- 10 克 食油
- 750 克 新鲜白蘑菇 ,切片
- ½ - 1 茶匙 综合干燥香草 (干燥法国普罗旺斯香草)
- ½ 茶匙 盐 ,额外准备调味用
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉 ,额外准备调味用
- 1 ½ 克 面粉 (15克)
- 20 克 牛油
- 190 克 牛奶 ,额外准备刷面用
- 400 克 酥皮
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1476 kJ / 353 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 4.2 g