Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 蔬菜 (如: 红萝卜、西芹根、豌豆、包菜花、西兰花),切块(参考贴士)
- 600 克 褐皮马铃薯 ,去皮,切片(约0.5公分)
- 1 - 1 ¼ 茶匙 盐
- 250 克 牛奶
- 30 克 牛油
- 1 小撮 豆蔻粉 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1041 kJ / 248 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4.9 g