Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern
TM6 TM5

Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern

4.7 (3.5K oceny)

Składniki

  • 150 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
  • 6 Eier, getrennt
  • 1 Prise Salz
  • 200 g Zucker
  • 250 g Zartbitter-Schokolade, in kleinen Stücken
  • 50 g Mehl

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
1334 kJ / 319 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy