Urządzenia i Akcesoria
Mac 'n' Cheese
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (2 cm)80 g
-
Cheddar in Stücken (2 cm)100 g
-
Wasser1200 g
-
Meersalz2 ½ TL
-
Makkaroni kurz280 g
-
Olivenöl10 g
-
Speckwürfel150 g
-
Weizenmehl50 g
-
Vollmilch650 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Cherrytomaten150 g
-
grüne Erbsen, tiefgekühlt150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
1415 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nom, nom, nom
77 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 godz. 15 min
One Pot Pasta
30 min
Englischer Brunch
50 min
Menü: Avocadotöpfchen, Pulled Chicken im Bun und Schokobananen
1 godz.
Chili Chorizo Dog
2 godz. 50 min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 min
Bunny Chow (Brot mit Lammcurryfüllung)
3 godz.
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 godz. 40 min
One Pot Mac & Cheese
30 min
Pizza Wraps
1 godz. 15 min
Huhn Tinga
40 min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1 godz. 40 min