Urządzenia i Akcesoria
Osterei mit Rüblicreme
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 Stücke
Składniki
Biskuitboden
-
Eier6
-
Zucker240 g
-
Mehl240 g
-
Backpulver1 Pck.
Rüblicreme und Fertigstellung
-
Möhren in Stücken200 g
-
Mascarpone500 g
-
Quark, 40% Fett250 g
-
Orangenschale gerieben (z. B. von Dr. Oetker)1 TL
-
Zucker70 g
-
gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (30 g)1 Pck.
-
Schokoladen-Ostereier zum Dekorieren
-
essbare Blüten zum Dekorieren
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
8 g
Kalorie
1355 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3 godz.
Waffel-Geister
1 godz. 45 min
Ostereier-Kekse
2 godz.
Oster-Küken-Cookies
2 godz.
Pink Bunny
2 godz. 25 min
Ostereierplätzchen
2 godz.
Geister-Muffins
1 godz. 30 min
Tropische Orangentorte
2 godz. 40 min
Spinnen-Brot
2 godz.
Krabben-Lachs-Küchlein
1 godz.
Vanille-Nuss-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 godz.
Orangen-Rübli-Plätzchen
45 min