
Urządzenia i Akcesoria
法式檸檬塔
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
3 個
Składniki
檸檬奶油餡
-
檸檬汁100 克
-
冰糖粉100 克
-
蛋 (約3顆)150 克
-
香草精½ 茶匙
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化150 克
塔皮
-
奶油 ,切塊(冷藏)140 克
-
冰糖粉50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香草精½ 茶匙
-
杏仁粉30 克
-
高筋麵粉120 克
-
低筋麵粉120 克
-
蛋 (約55克)1 顆
杏仁奶油餡&白巧克力餡
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化40 克
-
冰糖粉35 克
-
蛋35 克
-
杏仁粉35 克
-
玉米粉5 克
-
白巧克力 ,剝小塊100 克
-
檸檬皮屑 ,少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
1770.7 kcal /
7401.5 kJ
Białko
24.3 g
Tłuszcz
118.7 g
Węglowodany
159 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
530.7 g
Sód
377.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚私房菜-呂昇達
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan