Urządzenia i Akcesoria
Ras el hanout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 zavařovací sklenice
Składniki
-
2 čajové lžičky mletého koriandru
-
2 čajové lžičky černého pepře, celého
-
9 hřebíčků
-
2 čajové lžičky mleté skořice
-
12 kusů nového koření
-
2 čajové lžičky mletého zázvoru
-
2 čajové lžičky kmínu, mletého
-
2 čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
2 čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
1 čajová lžička mletého anýzu
-
1 čajová lžička kardamomových lusků
-
1 čajová lžička kurkumy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 zavařovací sklenice
Sód
14 mg
Białko
4 g
Kalorie
537.8 kJ /
128.5 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
22.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Koření
13 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Francouzská omáčka gribiche
20 min
Domácí ricotta
1 godz. 15 min
Cannelloni s květákem a salsicciou
1 godz. 20 min
Sezamové pesto
10 min
Placky s koprem a fetou
1 godz. 20 min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 godz. 30 min
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Redpiroska
Brak ocen
Krvavá Mary
5 min
Lyonský salám
12 godz.
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min