Dattel-Curry-Dip

Dattel-Curry-Dip

4.9 520 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen

Składniki

  • Datteln, entsteint
    50 g
  • Knoblauchzehe (opcjonalnie)
    1
  • Frischkäse à la Thermomix®, selbst gemacht
    100 g
    100 g Frischkäse
  • Schmand
    60 g
  • Curry
    ½ TL
  • Salz
    2 - 3 Prisen
  • Cayenne-Pfeffer
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 191 mg
Białko 2 g
Kalorie 628 kJ / 150 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 11 g

Może spodoba Ci się również...