海苔花枝煎餅

海苔花枝煎餅

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
15 塊

Składniki

  • 10 克
  • 花枝 ,去除內臟,頭和身體分開,切塊、放入冰箱冷凍約1小時
    500 克
  • 豬肉 (取肥肉部位),切塊,放入冰箱冷凍約1小時
    50 克
  • 地瓜粉
    20 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 紅蘿蔔 ,切條(厚約0.5公分)
    60 克
  • 牛蒡 ,切絲
    50 克
  • 芹菜 ,取梗,切小塊(約0.5公分)
    20 克
  • 海苔醬
    70 克
煎餅

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 40.1 kcal / 167.7 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 0.7 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...