
Urządzenia i Akcesoria
海苔花枝煎餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
15 塊
Składniki
-
薑10 克
-
花枝 ,去除內臟,頭和身體分開,切塊、放入冰箱冷凍約1小時500 克
-
豬肉 (取肥肉部位),切塊,放入冰箱冷凍約1小時50 克
-
地瓜粉20 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
紅蘿蔔 ,切條(厚約0.5公分)60 克
-
牛蒡 ,切絲50 克
-
芹菜 ,取梗,切小塊(約0.5公分)20 克
-
海苔醬70 克
煎餅
-
油
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
40.1 kcal /
167.7 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan