
Urządzenia i Akcesoria
Früchtepunsch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 Portionen
Składniki
-
Früchtetee lose, mit roten Früchten (z.B. "Rote Grütze")30 g
-
Orangen Bio, davon ½ Orange, in Scheiben, halbiert, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst3
-
Zitronen Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1 - 2
-
Zimtstange1
-
Sternanis klein1
-
Krümelkandis braun40 g
-
Apfelsaft naturtrüb1000 g
-
Wasser500 g
-
Cranberrys, frisch200 g
-
Honig nach Geschmack1 - 2 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
167 kcal /
703 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy