Urządzenia i Akcesoria
Früchtepunsch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 Portionen
Składniki
-
Früchtetee lose, mit roten Früchten (z.B. "Rote Grütze")30 g
-
Orangen Bio, davon ½ Orange, in Scheiben, halbiert, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst3
-
Zitronen Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1 - 2
-
Zimtstange1
-
Sternanis klein1
-
Krümelkandis braun40 g
-
Apfelsaft naturtrüb1000 g
-
Wasser500 g
-
200 g Cranberrys, TK, aufgetautCranberrys, frisch200 g
-
Honig nach Geschmack1 - 2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
703 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Apfel-Schmand-Torte
2 godz.
Orangenpunsch
10 min
Apfel-Johannisbeer-Punsch
20 min
Zitrus-Glühwein
15 min
Coconut Dream
10 min
Heiße Schokolade
10 min
Birne-Helene-Germknödel
2 godz.
Himbeer-Rotwein-Slush
8 godz. 20 min
Apfel-Wein-Punsch
1 godz. 30 min
Erdbeer-Maracuja-Limes
15 min
Geeister Chai Latte
40 min
Buntes Milch-Rahm-Gemüse (Schnüsch)
1 godz. 45 min