Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 1000 g Kirschen, entsteint
- 1 TL neutrales Pflanzenfett, z.B. Kokosöl
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 25 g Kirschwasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 111 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kirschkonfitüre
25 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30 min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1 Std. 10 Min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 min
Beeren-Mix-Konfitüre
1 Std.
Mirabellen-Konfitüre
20min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Birnenkonfitüre
20min