Urządzenia i Akcesoria
Speckfalten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 Stück
Składniki
-
Wasser250 g
-
Hefe (10 g)¼ Würfel
-
Zucker1 Prise
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz½ TL
-
Kräuter der Provence½ TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Bacon8 Scheiben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
8 g
Kalorie
1290 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ikors beste Brote
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Knoblauch-Faltenbrot
1 Std. 10 Min
Bacon-Spieße
1 Std. 30 Min
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 20 Min
Käseecken
2 Std. 30 Min
Nürnberger Fladen vom Grill
2 Std. 10 Min
Ofen-Burger
1 Std. 45 Min
Porree-Schinken-Taler
2 Std. 10 Min
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2 Std. 30 Min
Käse-Schinken-Stangen
1 Std.
Hot-Dog-Faltenbrot
1 Std. 35 Min
Käse-Salami-Twister
1 Std. 50 Min
Mini-Zupf-Pizzen
1 Std. 45 Min