![Flammkuchendip Flammkuchendip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B566815-0E66-4780-AD89-B11EF88BA2BD/Derivates/996c0250-f258-4e5e-aa0f-09d92dbb5333.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Katenschinkenwürfel
- 250 g Magerquark
- 50 g Saure Sahne
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 35 g), in dünnen Ringen
- ¼ TL Estragon, getrocknet
- ¼ TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Worcester-Sauce
- 1 TL Honig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 282 kJ / 67 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 Min
Schinkenaufstrich
10 min
Landei auf hoher See
10 min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15min
Hüttenschmaus
5 Min
Schinkencreme-Mousse
1h 15 min
Schnelle Aioli
10 min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Radieschen-Dip
10 min
Zwiebel-Dip
2h 20 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min