Flammkuchendip
TM6 TM5

Flammkuchendip

3.6 (158 ocen)

Składniki

  • 100 g Katenschinkenwürfel
  • 250 g Magerquark
  • 50 g Saure Sahne
  • 2 Frühlingszwiebeln (ca. 35 g), in dünnen Ringen
  • ¼ TL Estragon, getrocknet
  • ¼ TL Majoran, getrocknet
  • 1 TL Senf, mittelscharf
  • ½ TL Worcester-Sauce
  • 1 TL Honig
  • 1 Prise Salz
  • 1 Prise Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
282 kJ / 67 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy