Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de mantequilla (y 1 cucharada más para untar el molde)
- 90 g de harina de repostería (y 1 cucharada más para espolvorear el molde)
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 3 huevos
- 130 g de azúcar
- 130 g de leche
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 150 g de nueces peladas (100 g troceadas a mano y 50 g en mitades para decorar)
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Białko
- 8.44 g
- Węglowodany
- 35.45 g
- Tłuszcz
- 34.42 g
- Błonnik
- 3.52 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho de yogur
1 Std. 40 Min
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Magdalenas chocolate
1h
Bizcocho de chocolate sin huevo
1 Std. 25 Min
Bizcocho de plátano y nueces
40min
Bizcocho básico
40min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1 Std. 10 Min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50 min.
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Tarta de queso (New York cheesecake)
3u. 15min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min