Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
TM5 TM6

Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı

4.1 (10 ocen)

Składniki

Hamur

  • 1 yk sıvı yağ, yağlamak için ekstra yağ
  • 150 g su, gerekirse ekstra su
  • 300 g un, hamuru açmak için ekstra un
  • ¼ tk tuz
  • su

Dolgu ve Mantılar

  • 400 g beyaz lahana yaprağı, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
  • 1 ½ tk tuz
  • 350 g orta yağlı dana kıyma, ikiye bölünmüş
  • 530 g su
  • 20 g soya sosu
  • 2 tk pirinç sirkesi
    lub 2 tk sake
  • ½ tk şeker
  • ½ tk toz karabiber
  • 1 yk susam yağı

Wartości odżywcze
na 1 adet
Kalorie
318 kJ / 76 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy