
Urządzenia i Akcesoria
Semifrio de bolacha e ovos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 doses
Składniki
Creme
-
folhas de gelatina neutra4
-
natas200 g
-
água mais q.b. p/ hidratar250 g
-
leite em pó120 g
-
leite condensado magro370 g
-
bolacha Maria300 g
-
café preparado500 g
Cobertura
-
água75 g
-
açúcar200 g
-
amido de milho10 g
-
gemas de ovo6
-
amêndoa laminada torrada50 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
651.5 kcal /
2726 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
28.5 g
Węglowodany
87 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Sód
317.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Junho 2018
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia