Urządzenia i Akcesoria
Cavacas de Resende
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
18 unidades
Składniki
Bolo
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
ovos10
-
açúcar250 g
-
farinha tipo 55250 g
-
fermento em pó p/ bolos1 c. chá de
Glacé
-
açúcar180 g
-
clara de ovo1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
6 g
Kalorie
0 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pão-de-ló de água
50 min
Pastéis de nata
45 min
Bolinhos de canela
40 min
Chiffon de laranja
1 godz. 30 min
Pão-de-ló
55 min
Pudim de laranja
5 godz.
Regueifa da Páscoa
3 godz. 15 min
Creme de pasteleiro
15 min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1 godz.
Bolos de arroz
35 min
Colchão de noiva
1 godz. 10 min
Jesuítas
20 min