Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Banánový puding
- 750 gramů banánového džusu
- 2 sáčky vanilkového pudingu, v prášku
Piškot a dokončení
- 3 vejce
- 80 gramů cukru
- 100 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce kakaového prášku (10 gramů)
- 1 špetka soli
- 1 špetka mleté skořice
- ¾ čajové lžičky kypřícího prášku do pečiva
- 3 - 4 banány, oloupané, podélně rozkrojené
Krém a dokončení
- 5 plátků želatiny, bílé
- voda k namočení
- 400 gramů smetany
- 250 gramů vaječného likéru
- 200 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 40 gramů cukru moučky
- čokoládové hobliny, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1189 kJ / 284 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moravské koláče
3 Std.
Karamelovo-ořechové řezy
26h
Ořechové řezy (Haselsskuchen)
1 Std. 15 Min
Řezy Mráček
2 Std. 10 Min
Amaretová očka
2 Std. 40 Min
Mrkvový dortík
2 godz. 30 min
Dort s vaječným likérem
13u. 15min
Sněhový ořechový dort
40 Min
Tolary s lískovými oříšky
1 Std. 30 Min
Barevné ovocné řezy
1 Std. 10 Min
Polský domácí medový likér krupnik
25min
Pralinky s mandlovým likérem
1 Std.