Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 snítka čerstvé petržele, jen lístky
- 5 lístků bazalky
- 2 pomeranče
- 1 čajová lžička cukru
- 1 čajová lžička pálivé hořčice
- 1 - 2 špetky soli
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- 150 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 4389 kJ / 1049 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 24.6 g
- Tłuszcz
- 104.9 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jambalaya
1h
Čokoládové trojhránky s lesními plody
50 min
Červené pesto
5min
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2 godz. 25 min
Dvě pečené ryby s masala kořením
1h 15min
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 min
Pesto s mákem a chilli
10min
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Brak ocen
Fatayer se sýrem a mátou
1h 5min
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40 Min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 min
Hruškový sen
5min