Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
制作意大利面团
- 100 克 三文尼娜粉
- 300 克 面粉
- 1 茶匙 盐
- 4 颗 蛋
- 10 克 橄榄油
制作菠菜乳酪内馅
- 50 克 红葱头
- 15 克 蒜头
- 10 克 橄榄油
- 300 克 新鲜菠菜叶 ,提前热水汆烫,沥干
- 1 茶匙 肉桂粉
- 50 克 里考塔乳酪(ricotta cheese)
- 20 克 帕玛森奶酪粉(Parmesan cheese)
胡萝卜泥
- 250 克 胡萝卜 ,切片
- 10 克 油
- 15 克 黄油
- 50 克 奶油
- 100 克 水
制作意大利饺子
- 6 颗 蛋黄
组合
- 豌豆苗 ,汆烫,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4203.7 kJ / 1004.7 kcal
- Białko
- 41.5 g
- Węglowodany
- 113.8 g
- Tłuszcz
- 40.5 g
- Błonnik
- 6.8 g