Urządzenia i Akcesoria
Basler Mehlsuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Mehl50 g
-
Gruyère in Stücken (2 cm)50 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Bratbutter45 g
-
Wasser1000 g
-
Rindsbouillonwürfel (für je 0,5 l)2
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
5 g
Kalorie
842 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Zwiebelwähe
1 godz. 15 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
Käsewähe
50 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Kartoffelstock nature
55 min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Süssmostcreme
4 godz. 15 min