Urządzenia i Akcesoria
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 porsiyon
Składniki
-
soyulmuş badem260 g
-
Hindistan cevizi unu30 g
-
glütensiz kabartma tozu2 tk
-
tuz1 tutam
-
yumurta3
-
pudra şekeri60 g
-
süt herhangi bir çeşit120 g
-
zeytinyağı50 g
-
vanilya özü, doğal (opcjonalnie)1 ½ tk
-
yaban mersini, dondurulmuş125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
93 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
884.9 kJ /
210.7 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glütensiz lezzetler
35 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Ballı Cheesecake
4 godz. 20 min
Zencefil ve Misket Limonlu Vişneli Kek
1 godz. 30 min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45 min
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
1 godz. 15 min
Hafif Domates Sosu
35 min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 min
Sarımsaklı Patates Graten
50 min
Parmesanlı Krakerler
50 min
Meyveli Tarçınlı Vegan Porridge
Brak ocen
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Brownie
50 min
Hurmalı Yulaf Lapası
15 min