Coconut Cream Pie
TM6 TM5

Coconut Cream Pie

3.0 (8 ocen)

Składniki

Pie Crust

  • 1 homemade pie crust, chilled (9 in.)
    lub 1 pie crust, store bought, chilled (9 in.)

Filling

  • 5 oz shredded coconut, unsweetened
  • 4 oz sugar
  • 4 oz brown sugar
  • 3 ½ oz corn starch
  • ½ tsp salt
  • 13 ½ oz canned coconut milk
  • 4 oz whole milk
  • 4 oz heavy whipping cream
  • 9 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp vanilla extract

Whipped Cream Topping

  • 15 oz heavy whipping cream
  • 1 oz sugar

Wartości odżywcze
na 1 slices
Kalorie
3389 kJ / 810 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
66 g
Tłuszcz
59 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy