Coconut Cream Pie

Coconut Cream Pie

3.0 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
8 slices

Składniki

Pie Crust
  • homemade pie crust chilled (9 in.)
    1
    1 pie crust, chilled (9 in.)
Filling
  • shredded coconut, unsweetened
    5 oz
  • sugar
    4 oz
  • brown sugar
    4 oz
  • corn starch
    3 ½ oz
  • salt
    ½ tsp
  • canned coconut milk
    13 ½ oz
  • whole milk
    4 oz
  • heavy whipping cream
    4 oz
  • egg yolks from large eggs
    9
  • vanilla extract
    1 tsp
Whipped Cream Topping
  • heavy whipping cream chilled
    15 oz
  • sugar
    1 oz

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 slices

Białko 8 g
Kalorie 3389 kJ / 810 kcal
Tłuszcz 59 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...