Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 800 g Wasser
- 20 g Essig
- 7 Eier, weiß
- Öl zum Einreiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 315 kJ / 75 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Gedeckter Quittenkuchen
3h 30min
Eier orange färben
55 min
Ostereier rot-braun gefärbt
55 min
Eier grün färben
1 godz. 30 min
Eier gelb färben
55 min
Zimt-Quitten mit Vanilleeis
1 Std. 50 Min
Eingelegte Gurkensticks
10óra
Bunte Ostereier - gelb, blau
2h 40min
Eier hellblau färben
55 min
Eier rotbraun färben
55 min
Zuckerstangen und Geschenke-Bonbons für Lebkuchenhäuser
30 min
Karnevalsmasken
2h