Schokoladige Himbeerkonfitüre
TM6 TM5

Schokoladige Himbeerkonfitüre

4.5 (191 ocen)

Składniki

  • 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
  • 1000 g Himbeeren, TK
  • 500 g Gelierzucker 2:1 (z.B. Gelierzucker für Beerenkonfitüre & Gelee von Dr. Oetker)
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Wartości odżywcze
na 1 Glas
Kalorie
1478 kJ / 350 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
72 g
Tłuszcz
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy