Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 酸黄瓜 ,切段
- 150 克 洋葱 ,切块
- 60 克 无盐黄油
- 40 克 糖
- 4 满汤匙 咖喱粉 (约40克),例如Sansibar咖喱酱
- 1000 克 意式番茄酱
- 500 克 番茄酱
- 70 克 番茄泥(浓缩)
- 2 茶匙 盐 (10克)
- 1 - 2 茶匙 三巴酱 (20克)
-
1
块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)
lub 1 满茶匙 肉高汤酱 ,美善品自制 - 20 克 果醋
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 1700 kJ / 406 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 6.3 g