Urządzenia i Akcesoria
Stangenbrot mit Schafskäse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
30 Scheiben
Składniki
-
Dinkelkorn500 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 TL
-
Wasser250 g
-
Öl20 g
-
Mehl zum Bemehlen
-
Zwiebel groß, geviertelt1
-
gemischte Kräuter Oregano, Thymian, Basilikum, ohne Stiele1 Bund
-
250 g Käse, verschiedene Sorten gemischt, in StückenSchafskäse (z.B. Feta), in Stücken250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
4 g
Kalorie
340 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gewürzbaguettes
1 Std. 35 Min
Chia-Baguettes
3 Std. 50 Min
Zwiebelbaguettes
3 Std.
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1 Std. 45 Min
Partybrote
45 Min
Tomatenbrot
2 Std.
Curry-Zwiebel-Baguette
3 Std.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Zwiebelbaguettes
16 Std.
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Buttermilch-Walnuss-Brötchen
1 Std. 15 Min