Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 folhas de gelatina neutra, cortadas em pedaços
- 200 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 80 g gelatina em pó de sabor a fruta s/ açúcar
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolachas de manteiga
3h
Bolachas de laranja e chocolate
30min
Gomas de Coca-Cola
3 godz. 5 min
Sortido de bolachas
2u.
Bombons recheados
1h 25min
Bombons de avelã
50min
Gomas de laranja
1u. 20min
Espuma de frutos silvestres
10min
Gomas de romã
1u. 20min
Bimbal
35min
Biscoitos da Olinda
35min
Iogurte líquido com aroma de tutti frutti
8h