Urządzenia i Akcesoria
Crème caramel (budding)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 portioner
Składniki
-
sukker80 g
-
sødmælk300 g
-
æg (53-63 g)3
-
flydende karamel i hver souffléskål, (se tip)1 - 2 tsk
-
vand250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1048 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilje is
12 godz.
Saltkaramel- og chokolademousse
45 min
Karameller
2 godz.
Chokoladeis
12 godz.
Bærskum
10 min
Cremet citronis
12 godz. 10 min
Chokolademousse
3 godz. 20 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min