
Urządzenia i Akcesoria
蒜香花枝螺旋麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
鹽1 ½ 茶匙
-
油20 克
-
義大利螺旋麵 (建議烹煮時間為10-11分鐘)200 克
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 ,切片5 克
-
花枝 ,切片300 克
-
白酒35 克
-
新鮮四季豆 ,切段(約5公分)30 克
-
水70 克
-
小番茄 ,對切50 克
-
京都水菜 (opcjonalnie) ,切段(約3公分)20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
192.8 kcal /
806 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
16.1 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

絕品PASTA
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan