Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 水
- 50 克 米酒
- 400 克 大排骨, 川燙去血水
- 5 克 枸杞, 洗淨
- 1 包 十全大補藥包
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1122 kJ / 268 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0 g