Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
TM5 TM6

Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)

4.0 (1 ocena)

Składniki

Sosul dulce de chilli

  • 2 linguri sos de chilli roșu
  • 1 lingură ketchup
  • 30 g zahăr
  • 100 g apă
  • ½ linguriță amidon de cartofi
    lub ½ linguriță amidon de porumb

Budincile de orez

  • 450 g orez alb glutinos, cu bob scurt
    lub 450 g orez cu bob rotund (ex. orez pentru sushi)
  • 50 g sos de soia
  • 30 g zahăr
  • 1 priză piper alb măcinat
  • 200 g carne de porc slabă, curățată de pielițe, tăiată fâșii subțiri (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
  • 30 g ulei vegetal
  • 12 - 15 ciuperci shiitake deshidratate (cca. 20 g), înmuiate, tăiate fâșii
    lub 20 g ciuperci deshidratate, înmuiate, tăiate fâșii
  • 50 g crevete deshidratate (opcjonalnie)
  • 600 g apă
  • 5 fire coriandru proaspăt, tocat mare, pentru decor
  • 10 g arahide prăjite (în ulei sau fără grăsime), nesărate, mărunțite, pentru decor

Wartości odżywcze
na 1 cană
Kalorie
1163 kJ / 278 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy