Urządzenia i Akcesoria
Napolitain Törtchen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 Stücke
Składniki
Weisser Fondant (siehe Tipp)
-
Zucker300 g
-
Wasser100 g
Vanillebiskuit
-
Eier4
-
Zucker120 g
-
Vanilleextrakt10 g
-
Weissmehl70 g
-
Maisstärke30 g
Schokobiskuit
-
Eier4
-
Zucker120 g
-
Weissmehl50 g
-
Maisstärke30 g
-
Kakaopulver, ungesüsst (alle Sorten)20 g
Ganache
-
Bitterschokolade, 70 % Kakao250 g
-
Rahm, 30% Fettgehalt200 g
Zusammenstellen
-
Wasser oder 10 % des Gesamtgewichts des Fondants30 g
-
50 g Schokostreusel, buntSchokostreusel50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5.1 g
Kalorie
1188 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verwöhn Dich
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Orangenkuchen
50 min
Fladenbrot mit Weintrauben
2 godz.
Schoggi-Praliné-Dacquoise
1 godz. 5 min
Erdbeerpudding
2 godz. 10 min
Brownies
1 godz.
Brownie-Rahm-Torte mit gesalzener Karamellsauce
2 godz. 40 min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min
Klassische Lasagne
1 godz. 10 min
Schokoladenmuffins
45 min
Vollkorn-Fladenbrot
2 godz. 30 min
Schoko-Vulkan
15 min
Zitronen-Cake
1 godz. 5 min