
Urządzenia i Akcesoria
Nudelsuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert40 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl40 g
-
Pasta, getrocknet, Sorte Fidelini100 g
-
Tomaten in Stücken250 g
-
Tomatenpurée (konzentriert)50 g
-
Bouillon (Paste) Fleisch oder Gemüse2 geh. TL
-
Kreuzkümmel, gemahlen (opcjonalnie) nach Belieben½ - 1 TL
-
Wasser800 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
136 kcal /
568 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria