Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gambo di citronella, fresca, a pezzi (1 cm )
- 1 di peperoncino rosso, fresco o secco, senza semi
- 2 spicchi di aglio
- 2 cipollotti, a pezzi
- 3 gambi di coriandolo fresco
- 200 g di funghi champignon, tagliati a metà
- ½ cucchiaino di sale
-
400
g di carne trita di maiale
lub 400 g di carne trita mista -
1
cucchiaio di salsa di pesce
lub 1 - 2 filetti di acciuga, sott'olio, sgocciolati e tagliati in piccoli pezzi - olio per friggere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1337 kJ / 320 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Churros
1 Std. 15 Min
Gratin dauphinois
50min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1h
Lasagne di zucchine e merluzzo
1h
Mini-donuts
2h 45min
Crème brulé
4h 50min
Langos
5h 10min
Hamburger alla messicana
4h 25min
Crêpe
1 Std. 15 Min
Mousse al Toblerone®
3h 10min