Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gambo di citronella, fresca, a pezzi (1 cm )
- 1 di peperoncino rosso, fresco o secco, senza semi
- 2 spicchi di aglio
- 2 cipollotti, a pezzi
- 3 gambi di coriandolo fresco
- 200 g di funghi champignon, tagliati a metà
- ½ cucchiaino di sale
-
400
g di carne trita di maiale
lub 400 g di carne trita mista -
1
cucchiaio di salsa di pesce
lub 1 - 2 filetti di acciuga, sott'olio, sgocciolati e tagliati in piccoli pezzi - olio per friggere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1337 kJ / 320 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strudel di cavolo rosso
No ratings
Mini pavlove con arance
No ratings
Risotto Cinque P
30 min
Curry di lenticchie
50 menit
Obazda
10 min
Papet vaudois
55 Min
Pasta al forno dell'alpigiano
50 menit
Torta d'avena e frutta secca al vapore
1j 20 menit
Hamburger alla messicana
4 godz. 25 min
Pasta con pollo e funghi
No ratings
Cracker al formaggio
2j 30 menit
Petti di pollo alla pizzaiola
55 Min