Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ peren (ong. 180 g), in stukken
- 150 g komkommer, in stukken
- 50 g groene slabladeren
- ½ citroen, geschild, wit vel en pitten verwijderd
- 1 - 2 el agavesiroop, naar believen
- 250 g water, gekoeld
- 3 ijsblokjes
- Wartości odżywcze
- na 1 glas
- Kalorie
- 250 kJ / 60 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Granaatappel Mojito
10 Min
Mangosapje met cayennepeper
10 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Immuniteitsboost
5 Min