Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă, la temperatura camerei
- 4 ouă (de 53-63 g), foarte reci
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Paste fierte
20 min
Budincă de orez
1h
Orez fiert în aburi
25 min
Cordial de ghimbir
Brak ocen
Foie gras de rață
72 godz.
Supă cremă de legume, pui cu legume la aburi și sos de muștar
45min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2h 30 min
Fulgi de cereale pentru micul dejun (fără alergeni)
30min
Piure de cartofi
50min
Înghețată de fructe
5 min
Frișcă bătută
10 min
Maioneză
5 min