Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă, la temperatura camerei
- 4 ouă (de 53-63 g), foarte reci
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Maioneză
5min
Piure de cartofi
50 min
Ochiuri la aburi
15 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Paste fierte
20 min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Vinete sotate (200 g)
30 min
Dovlecei sotați (200 g)
20 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Soldăței de omletă
Brak ocen
Broccoli și cartofi în sos de brânză albastră
45 min
Orez fiert în aburi
25 min