Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi dacă e nevoie
- 500 - 600 g apă
- 200 g lapte
-
1
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
lub 1 linguriță cu vârf concentrat pastă de legume - 50 g făină
- ½ linguriță sare
- 50 g frișcă lichidă, 35% grăsime
- 4 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 40 g cremă de brânză (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Supă cremă de legume
45 min
Budincă de orez
1 godz.
Supă cremă de dovlecei
25 Min
Risotto cu parmezan
30 min
Supă de dovleac
35 min
Supă de conopidă cu brânză
30 min
Înghețată de fructe
5 Min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55 min
Supă cremă de roșii
25 Min
Supă cremă de mazăre
40 min
Supă cremă de legume, pui cu legume la aburi și sos de muștar
45 min
Supă cremă de fetică, broccoli cu sos de măsline
45 min