Supă cremă de ciuperci
TM6 TM5 TM31

Supă cremă de ciuperci

4.5 (221 ocen)

Składniki

  • 400 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi dacă e nevoie
  • 500 - 600 g apă
  • 200 g lapte
  • 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
    lub 1 linguriță cu vârf concentrat pastă de legume
  • 50 g făină
  • ½ linguriță sare
  • 50 g frișcă lichidă, 35% grăsime
  • 4 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
  • 40 g cremă de brânză (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
550 kJ / 132 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy